Etsitkö palvelua tietosuojatyöhön? Tutustu Tietosuojamalliin.
LUE LISÄÄ
50% Complete
Almost done! Fill your info and click the button to be ready.

Learn about digital work and
apps with this free newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
We hate SPAM also and promise to keep your email address safe.

Täytä nimi, sähköpostisi ja klikkaa "lataa ilmainen e-kirja"

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Mekin vihaamme SPAMmia ja lupaamme pitää sähköpostisi turvassa.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Added to category

Uusimmat parannukset Agendium-työtiloissa - päivitys 04/2016

Kun hommia paiskii tarpeeksi hanakasti, aina ajoittain syntyy jotain sellaistakin, minkä kehtaa julistaa täällä sivustolla kaikelle kansalle. :)

Kirjoitamme säännöllisesti lyhyen yhteenvedon kehityspuolemme kuulumisista. Kuvaamme selkeäsanaisesti uusien kehitysjuttujen tarkoituksen ja tärkeimmät käyttökohteet. Alta löydät katsauksen kevään 2016 satoon.

Intro uusille lukijoille

Virtuaalinen työtila on selainkäyttöinen, turvallinen ja selkeä paikka verkossa, jossa bisnesihmisten tiimi (esim. asiakastiimi, hallitus tai ohjausrymä) voi työskennellä yhdessä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta sekä organisaatiorajojen yli.

Esimerkkikuva KPMG:n projektitiimin virtuaalisesta työtilasta

Agendium-työtilat kokoavat ryhmän työhön liittyvät asiat ja ihmiset samaan paikkaan. Ne istuvat hyvin tietotyöläisten arkeen toimiessaan tiiviisti yhteen sähköpostin ja puhelimen kanssa. 

Uutta - Viestien ja tiedostojen lukutiedot

Olet varmaan monesti pohtinut, ovatko työtilan jäsenet jo huomanneet lähettämäsi viestin tai tiedoston? Nyt ensimmäinen lukukerta jokaiselta jäseneltä näkyy pääkäyttäjille jokaisen viestin ja tiedoston yhteydessä.

Ajan lisäksi näet, onko viesti avattu sähköpostista vai suoraan työtilasta käsin.

Uutta - Uudistettu valikkorakenne desktopissa ja mobiilissa

Ryhmittelimme asioita Agendium-työtiloissa hieman uusiksi. Nyt organisaatiosi logo on isossa roolissa vasemmassa palkissa, ja yläpalkki käytetään aina esittämään selkeästi, mitä organisaatiota, työtilaa ja työkalua katselet tällä hetkellä.

Vasemman yläkulman valikkonäppäimestä sivuvalikon voi aina sulkea, jotta koko ruututilan saa halutessaan sisältökäyttöön.

Samalla aiempi erillinen mobiilivalikko jätettiin historiaan. Nyt valikot toimivat mahdollisimman identtisesti riippumatta käyttämästäsi laitteesta. Parempi käyttökokemus ja vähemmän opeteltavaa ja ihmeteltävää sinulle, kollegoillesi, asiakkaillesi tai muille työtilojesi jäsenille.

Uutta - Tiiminjäsen-rooli työtiloissa

Agendium-työtilojen jäsenet voidaan jakaa nyt kolmeen eri rooliin - pääkäyttäjiin (näkevät työtilan hallintaominaisuudet), tiimikäyttäjiin ja jäseniin.

Tiimikäyttäjän rooli korostuu etenkin asiakastiimien Agendium-käytössä. Tulemme rakentamaan jatkossa lisää ominaisuuksia, joiden toiminta eroaa sen mukaan, onko kyseessä tiimikäyttäjä vai asiakas. Tällä hetkellä työtilan työpöydälle voidaan jo nostaa tiimin jäsenien listaus, jonka avulla asiakkaalle on helppo esittää asiantuntijoiden yhteystiedot nätissä muodossa. Jos haluatte tämän listauksen käyttöön, olkaa yhteydessä.

Uutta - Uudistettu profiili (ja profiilikuva)

Onko työtilanne täynnä AP-avatareja? No nyt tuolle tylsyydelle saadaan loppu!  

Uudistimme Agendium-käyttäjäprofiileja ja toimme samalla mukaan oman profiilikuvan latauksen.

Uutta - Työkalupohjat ja työkalujen kopionti

Jokainen Agendium-työtila sisältää omat työkalunsa, jotka on listattu työtilan vasemmassa laidassa.

Nyt työkaluja sisältöineen voi kopioida joko työtilan sisällä tai jakaa tarjolle kopioitavaksi organisaation sisällä muihin työtiloihin. Tämä on tärkeä juttu esimerkiksi projektikäytössä, kun projekteissa toistuvat usein samat vaiheet ja tehtävät. Kerran huolella luotua pohjaa voidaan siis käyttää lähtökohtana jokaisessa uudessa projektityötilassa.

Uutta - Kokouksen peruminen

Tämä uusi ominaisuus ei ehkä ole yksi tulevaisuuden tietotyön kulmakiviä, mutta tärkeä parannus kuitenkin.  

Nyt Agendiumin kautta luodun kokouksen pystyy perumaan, jonka jälkeen kokous häviää ilmoituksen kera myös kaikkien jo kutsuttujen osallistujien kalentereista. Tokihan tämä olisi pitänyt onnistua jo aiemmin, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!

Tässä tärkeimmät uutuudet sitten viime kirjoituksen. Mikäli vastaan tulee mitä tahansa kysyttävää, tavoitat tiimimme tietenkin aina somesta tai suoraan. Muista myös, että Agendium-käyttäjänä voit aina varata ilmaisen vartin verkkodemon, jonka aikana saat tiimiltämme tukea tai ideoita mihin tahansa Agendium-teemaan.

Mukavaa kevään jatkoa!Agendium-tiimi 

P.s. Haluatko olla aktiivisesti mukana kehitystyössä? Ilmoita meille (tiimi@agendium.com) ja otamme sinut mielellään mukaan aktiivikäyttäjien porukkaan, jolta haemme säännöllisesti palautetta uusiin ideoihin!

Aleksi Pulkkanen

Aleksi is an expert in methods and digital apps for project work. He's a M.Sc. in Industrial Engineering and the Co-founder and COO of Agendium Ltd.
Agendium News
Added to category
Keskustelua artikkelista
Uusimmat parannukset Agendium-työtiloissa - päivitys 04/2016
Lisää lukemista kategoriasta
Agendium News

Mikä on Tietosuojamalli?

Tietosuojamalli.fi on selainkäyttöinen palvelu tietosuojatyön hallintaan ja uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen vastaamiseen. Se tarjoaa valmiin projektisuunnitelman, jonka avulla kuljette askel askeleelta kohti GDPR-vaatimustenmukaisuutta. Ymmärrät vaatimukset, saat selkeän suunnitelman tietosuojatyöhön sekä työkalut kollegoidesi osallistamiseen hommiin.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Uusia kirjautumistapoja julkaistu + muita 2017-kuulumisia

Lomakausien lähestyessä halusimme käydä läpi viimeaikojen kehitystoimia tiimissämme. Olemme laajentaneet reilusti kirjautumiskäytäntöjä, josta tarkempaa kuvausta tässä kirjoituksessa. Tämä työ auttaa meitä syksyllä laajentamaan kirjautumispuolta entisestään ja kehittämään esimerkiksi käyttäjien hallintaa - asioita, jotka ovat tärkeitä kaikille asiakkaillemme. Tässä kirjoituksessa myös yleisiä uutisia eri Agendium-palvelujen kehityksestä.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Tietosuojamalli.fi - Valmiin toimintamallin tarjoava GDPR-työkalu ketterille yrityksille

Tietosuojamalli on all-in-one työkalu tietosuojan hallintaprosessiin Tarjoamme selkeän toimintamallin työhön tietosuojan ympärillä. Katso, miten teidän organisaationne voi ottaa tietosuoja-asiat itse hallintaan.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus